Beantwoord enkele vragen over jouw huisdier.     Naam huisdier:

Boef(Je) (naam voor Kat)

Boef(Je) is een naam voor een kat. De naam Boef(Je) is populair voor mannetjes. De betekenis van Boef(Je) is niet bekend bij ons.
Op onze website hebben 2 mensen vragen beantwoord over hun huisdier met de naam Boef(Je).
Heb je een huisdier? Help ons en beantwoord 5 vragen over de naam van je huisdier.

Geslacht

Mannelijk
2 stemmen
Vrouwelijk
0 stemmen

Welk dier

Kat
2 stemmen

Boef(Je) is opgenomen in de volgende categorieen:
Kattennamen met 8 letters122 namen

Opmerkingen over Boef(Je)

Boef(Je) Kat 2016
Het katertje viel mij op toen ik een jong katje uit mocht zoeken bij een vriend van mij die een nest jonge katten had. Hij zat op een tafeltje mij aan te kijken op een guitige manier en toen dacht ik al; 'dat is een boefje'. Boef(je) is nu alweer 6 jaar bij ons en bleek inderdaad een boefje en een luilak. Hij vindt het heerlijk om een groot deel van de dag op de bank te slapen op zijn dekentje en is een paar uur per dag aan het 'jagen' in de achtertuin en het pleintje hierachter.
Boef(Je) Kat 2016
Boef(je), als hij stout is dan noem ik hem Boef en als hij lief is, dan heet hij Boefje. Het is een grappige kater net als zijn vriendje Boris (Jeltsin) die met elkaar door de tuin zwerven, elkaar opjagen en schoonmaken. Katten zijn vaak boefjes, vandaar de naam. Het is net als Boris trouwens, een Europese Kortharige. Deze hebben jullie niet in de lijst, terwijl de meeste katten die je ziet op straat, tot deze soort behoren.